Gespecialiseerd in Sneltransport

Gevestigd in Uden

  • Goede service
  • Uitgebreid wagenpark
  • Transport door heel Europa
  • Offerte aanvragen

Venoten Sneltransport Transport 4U

Vennoten van het Udense sneltransport bedrijf Transport 4U, Ruud van Bommel en Anur Aydin.

'Met ons sneltransport zijn we altijd sneller dan het reguliere distributienetwerk'

Bij Transport 4u is het nooit saai. Vennoten van het Udense sneltransport bedrijf, Ruud van Bommel en Onur Aydin, zijn ware meesters in plannen en snel schakelen en dat móeten ze ook wel zijn. Want afspraken met klanten – die zijn heilig. “Zodra de klant ophangt, komen wij in actie.”

Transport 4u (opgericht in 2013) verhuisde onlangs van Vluchtoord (Westwijk) naar de Goorkensweg, waar het over een veel groter bedrijfsterrein beschikt. “We waren ruimschoots uit onze jas gegroeid”, aldus Ruud. “Vier jaar geleden hadden we nog vier voertuigen; inmiddels zijn dat er twintig, van een bestelwagen tot een trekker-opleggercombinatie waarin we 33 Europallets kwijt kunnen.” De onderneming dankt de groei vooral aan de korte lijnen en de bereidheid om vrijwel iedere logistieke uitdaging aan te gaan. Gespecialiseerd in sneltransport rijdt Transport 4u voor ondernemers in de wijde regio. “Onze belangrijkste meerwaarde? Dat ‘meteen’ ook echt meteen is. Een onderdeel brengen voor een defecte machine? Een vracht ophalen en direct naar een eindklant vervoeren? We zijn al onderweg zodra de klant de telefoon ophangt. Dat is het mooie van ons vak: geen dag is hetzelfde. Natuurlijk hebben we onze vaste routes, maar die vullen we aan met het onverwachte. We zijn dag en nacht bereikbaar, dus staan ook onze chauffeurs altijd klaar. Samen krijgen we dingen voor elkaar, iedereen bikkelt mee. Daardoor zijn we altijd sneller dan het reguliere distributienetwerk. Van een ritje ‘om de hoek’ tot de verste uithoeken van Europa; onze klant weet altijd precies waar hij aan toe is.”

Ons Wagenpark

Reviews

Jeroen de Clercq
Jeroen de Clercq
Customer

Betrouwbaar, snel, voordelig en professioneel! Ook beschikken ze over een zeer groot, gevarieerd wagenpark en een ruime opslag!

Willemijn van Wanrooij
Willemijn van Wanrooij
Customer

Vandaag meerdere items afgeleverd in Dublin. Keurig verzorgd en goed getimed. Ook "onderweg" op de hoogte gehouden van het verloop van de reis. Geweldige service! Hartelijk dank heren.

Rick den Otter
Rick den Otter
Customer

Goede betrouwbare vervoerder, voert uit zoals er wordt afgesproken.

Arvid S
Arvid S
Customer

Leveren top werk, voor een lage prijs! Eigenaren die echt met ons meedenken.
Ze doen al een tijdje al onze transport, echt een aanrader.

M.J.A. Willemse
M.J.A. Willemse
Customer

Professioneel bedrijf. Altijd, dus 24/7 bereikbaar. Gemaakte afspraken worden nagekomen en achteraf altijd een bericht of d.m.v. een getekende pakbon, dat onze goederen geleverd zijn.

Perry van Lanen
Perry van Lanen
Customer

Zeer professioneel en ontzettend bedreven. Voor elke transportvraag een pasklare oplossing!

Stefan van Summeren
Stefan van Summeren
Customer

Goede service en altijd zeer behulpzaam!